Menukaarten

Bekijk onze menukaart

Op onze menukaart staan meer dan 200 verschillende pannenkoeken. Van een kinderpannenkoek met Nutella tot een heerlijke boerenpannenkoek. Neem alvast een kijkje op onze menukaart

3-gangen Ontdekkingsmenu

Geniet van ons 3-gangen Ontdekkingsmenu bestaande uit een kop tomaten- uien- of seizoenssoep, een pannenkoek naar keuze en een overheerlijk Ontdekkingsdessert voor €22,50.

Even geen zin in een pannenkoek?

Heb je even geen zin in een pannenkoek? Naast onze menukaart serveren wij ook speciale ontdekkingsgerechten, die los te bestellen zijn, of in een 3-gangen keuzemenu. En erg lekker in combinatie met een flesje wijn. Ontdekkingsgerechten 

Lunch

Tevens kun je bij ons terecht voor een lunch. Buiten de pannenkoeken die we ook overdag met liefde voor jullie bakken, hebben we ook een lunchkaart. Met de lunch serveren we ook salades, tosti’s, uitsmijters en ambachtelijk vloerbrood met carpaccio, tonijnsalade, gerookte kip, gegratineerd geitenkaas of kroketten op brood. Ook deze gerechten zijn te vinden in de menukaart.

Wielrendeal

Wij weten dat je als wielrenner haast hebt. Naast dat wij onze pannenkoeken, uitsmijters of tosti’s heel snel kunnen serveren hebben we ook een speciale wielrendeal gemaakt. Koffie met een overheerlijk appelgebak van ‘De Groot Edelgebak’ voor maar €4,95.
Mocht je liever langer uitrusten dan mag dat natuurlijk ook gerust.

High Pancake

Wat dacht je van een gezellig middagje met vriendinnen/collega’s/buren etc. onbeperkt thee drinken en genieten van een soepje, belegde broodjes, hartige & zoete mini pannenkoeken en verschillende lekkernijen? Bij ons kan je komen genieten van de High Pancake. Deze is te reserveren vanaf 2 personen, tussen 12:00 en 16:00 en kost €22,95.

Allergieën

Heeft u een allergie, dan kunt ook bij ons terecht. Wij serveren bijvoorbeeld glutenvrije pannenkoeken of pannenkoeken op basis van sojamelk.

Mocht u een andere allergie hebben meld het ons.