Menukaarten

Bekijk onze Menukaart

Op onze menukaart staan meer dan 200 verschillende pannenkoeken. Van een kinderpannenkoek met Nutella tot een heerlijke boerenpannenkoek. Bekijk onze menukaart.

Tevens zijn er ook weer overheerlijke asperges en verse aardbeien.

3-gangen Ontdekkingsmenu

Geniet van ons 3-gangen Ontdekkingsmenu bestaande uit een kop tomaten- uien- of seizoenssoep, een pannenkoek naar keuze en een overheerlijk Ontdekkingsdessert voor €18,75.

Even geen zin in een pannenkoek?

Heb je even geen zin in een pannenkoek? Wij hebben ook wisselende gerechten, zoals bijvoorbeeld een varkensschnitzel of een kipsaté geserveerd met frietjes, sla en mayonaise of bijvoorbeeld een lekkere pastasalade. Deze wisselende gerechten staan vernoemd op onze krijtborden in het restaurant. Je mag natuurlijk altijd even contact opnemen om te vragen wat het gerecht van de dag is.

Lunch

Tevens kun je bij ons terecht voor een lunch. Buiten de pannenkoeken die we ook overdag met liefde voor jullie bakken, hebben we ook een lunchkaart. Met de lunch serveren we ook salades, tosti’s, uitsmijters en een Italiaanse bol gerookte kip, gegratineerd geitenkaas of kroketten op brood. Ook deze gerechten zijn te vinden in de menukaart.

Wielrendeal
Wij weten dat je als wielrenner haast hebt. Naast dat wij onze pannenkoeken, uitsmijters of tosti’s heel snel kunnen serveren hebben we ook een speciale wielrendeal gemaakt.
Koffie met een overheerlijk appelgebak van ‘De Groot Edelgebak’ voor maar €4,95.
Mocht je liever langer uitrusten dan mag dat natuurlijk ook gerust.

Allergieën

Heeft u een allergie, dan kunt ook bij ons terecht. Wij serveren bijvoorbeeld glutenvrije pannenkoeken of pannenkoeken op basis van sojamelk.

Mocht u een andere allergie hebben meld het ons.