Restaurant – Pannenkoekenhuis De Ontdekking

pannenkoekenhuis de ontdekkingHier kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van een heerlijk ambachtelijk bereide pannenkoek. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een lunch, een lekker kopje koffie met een warm stukje appelgebak of een overheerlijke Belgische wafel.

Niels Speeljungle

Er valt van alles te beleven in Pannenkoekenhuis De Ontdekking! De gehele bovenetage is het rijk van Niels. Al meer dan honderd jaar geleden is hij meegekomen met de bekende ontdekkingsreiziger Dr. Livingstone. Omdat hij zich alleen in het oerwoud thuis voelt, is er voor hem een echte speeljungle met een grote boomhut gemaakt, waar je kunt klimmen en glijden! Er is ook een heuse cockpit met een PlayStation en XBOX Kinect en een groot twisterspel! Als je daar nog niet genoeg aan hebt kun je nog altijd naar de dans-, spring- en zinghut, waar je een disco en een voorstelling ziet van onder andere K3.

Het Terras

pannenkoekenhuis de ontdekking staandGenieten van het goede weer doet u bij ons op het terras. U heeft uitzicht op onze speeltuin en de weilanden die om het pannenkoekenhuis heen liggen. U kunt hier heerlijk genieten van de zon, maar als het u te warm wordt kunt u ook onder onze overkapping plaats nemen. Zomers heeft het terras een hoge aantrekkingskracht op fietsers, wandelaars en vakantiegangers. Een ideale plek dus om even uit te rusten en te genieten van een drankje of een overheerlijke pannenkoek.

De speeltuin

Mooi weer? Neem dan je voetbal mee, want buiten is een groot speelveld. Daar staan ook maar liefst drie grote trampolines en er is een verkeersplein met fietsjes. En niet te vergeten een supermaat klimtoestel met een reuzenglijbaan en schommels. In de zomermaanden is er altijd een springkussen aanwezig.

De pannenkoekenkeuken

pannenkoekenhuis de ontdekkingTweehonderd verschillende overheerlijke pannenkoeken. Met al die recreatieve mogelijkheden zou je de specialiteit van het huis nog bijna vergeten. Of beter gezegd: Méér dan 200 specialiteiten, want zoveel verschillende overheerlijke pannenkoeken staan op de menukaart. Het deegmeel wordt samengesteld uit een zorgvuldige selectie van hoogwaardige graansoorten, waarover we verder niet kunnen uitweiden omdat dat een geheim recept is. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu bedacht. Een piraten- of prinsessen pannenkoek, die je zelf mag versieren met mini m&m’s en een feestijsje. Bij dit menu krijg je i.p.v. 4 zilveren dukaten een gouden dukaat. Hiermee kun je een groot cadeau kopen in de dukatenshop. En kijkt u ook eens op specialiteitenkaart met ‘wereldpannenkoeken’, telkens wisselende lekkernijen van de chef de cuisine.

Jubileum
Wij bestaan 15 jaar en daarvoor hebben wij een leuk magazine gemaakt. Hierin staan onder andere mooie verhalen van onze gasten en leveranciers. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen en lees je ook verhalen van oud medewerkers en medewerkers die nu werkzaam zijn. Kortom een super gaaf magazine die het lezen waard is! Wij willen uiteraard onze gasten bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren. En natuurlijk zien we jullie graag een volgende keer.

Hieronder kun je de magazine openen