Efteling

Een gezellig dagje naar de Efteling met het gezin of vrienden is een super idee! En hoe kan je zo’n dag het beste afsluiten? Pannenkoeken eten bij Pannenkoekenhuis de Ontdekking. We zijn gelegen op ongeveer 25 minuten afstand van de Efteling dus, makkelijk bereikbaar.

Bovendien is het leuk voor de kinderen om nog even bij ons te spelen op de speelzolder of buiten in de grote speeltuin.  Tot slot krijgen kinderen tot 12 jaar ook nog ducaten, waarmee zij een cadeautje kunnen kiezen. Een leuk aandenken aan zo’n geweldige dag! We zijn centraal gelegen in de driehoek ; Tilburg , Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Vanuit Oisterwijk ben je via de snelwegen zo weer thuis en kunnen de kinderen gaan dromen over de Efteling en de overheerlijke pannenkoeken.

Beekse Bergen

Ontdek de wereld van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Een spannende dag met veel avonturen. Leuk om met het hele gezin heen te gaan. Gelukkig past dat ook bij Pannenkoekenhuis de Ontdekking ‘een ontdekkingsreis door pannenkoekenland’. Bovendien is het fantastisch om zo’n dag af te sluiten met de lekkerste pannenkoeken van Brabant. We zijn gelegen op ongeveer 25 minuten afstand van de Beekse Bergen dus, makkelijk bereikbaar.

Tevens is het leuk voor de kinderen om nog even bij ons te spelen op de speelzolder of buiten in de grote speeltuin.  Tot slot krijgen kinderen tot 12 jaar ook nog ducaten, waarmee zij een cadeautje kunnen kiezen. Een leuk aandenken aan zo’n geweldige dag! We zijn centraal gelegen in de driehoek ; Tilburg , Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Vanuit Oisterwijk ben je via de snelwegen zo weer thuis.