Maatregelen Coronavirus UPDATE 26-11-2021:
Tijdens de persconferentie van 26-11-2021 zijn er nieuwe regels bekend gemaakt. Zo moeten wij om 17:00 uur onze deuren sluiten. Tevens moeten we ook de QR-code controleren. Deze maatregel gaat in op zondag 28 november. Dit geldt vooralsnog t/m 19 december. Zoals jullie van ons gewend zijn houden wij ons aan de regels om het risico te beperken. Ons enthousiaste team staat klaar om u te ontvangen en te laten genieten van onze heerlijke pannenkoeken en lekkere lunchgerechten.

Daarnaast zijn we tot 18.00 uur geopend voor afhaal. Bestellen kan tot 17.00 uur. Bestellen kan telefonisch via 013-5213280

Het volledige verslag is hier te vinden.
Protocollen en richtlijnen

  1. Volg ten allen tijden de regels van het R.I.V.M.;Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers;
  2. Desinfecteer je handen bij binnenkomst;
  3. Meldt u zich bij binnenkomst bij een van onze medewerkers(sters);
  4. Er wordt om een QR-code gevraagd vanaf 13 jaar.
  5. Er zal u gevraagd worden of u ziekteverschijnselen heeft. Wij zullen u weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten;
  6. Kom niet aan de deur met verkoudheids- en/of griepklachten;
  7. Ondernemers kunnen niet aansprakelijk gehouden worden voor gedrag van gasten en/of leveranciers in strijd met het protocol en de regels.
  8. Wij reinigen de tafels, stoelen, menukaarten, poedersuiker en stroop grondig als de gasten ons pannenkoekenhuis verlaten. Tussendoor zorgen wij ook voor een maximale bedrijfshygiëne.
  9. Mocht er iets niet duidelijk zijn, vraag het ons gerust;
  10. Mocht u zich afvragen hoe we verder te werk gaan kunt u altijd eventjes contact opnemen.

Namens het hele team wensen wij u een fijn verblijf.