Er zijn een aantal verschillende feestjes

feest groot feest super feest
Thema: piraten speurtocht
Thema: prinsessen speurtocht
Thema: Adventure Minigolf
pannenkoek met poedersuiker of stroop
vuuwerkfontein voor de jarige
onbeperkt ranja
grote verrassing voor de jarige
verrassing voor de genodigden
uitnodigingskaarten
mini m&m’s op de pannenkoek ×
feest-ijsje ×
feestcake bij ontvangst × ×
De prijzen van deze feestjes zijn:
leeftijd soort feestje feest groot feest super feest
3-10 jaar geen thema €7,75 €10,50 €11,50
4-10 jaar piraten speurtocht €11,25 €14,00 €15,00
4-10 jaar prinsessen speurtocht €11,25 €14,00 €15,00
4-12 jaar Adventure Minigolf €13,75 €16,50 €17,50
U kunt dus kiezen wat voor soort feest u kiest (feest, groot feest, super feest) en wat voor soort thema u wilt (piraten speurtocht of prinsessen speurtocht). Een feest vieren zonder thema is ook een optie.

 

De piraten- en prinsessen speurtocht

De kinderfeestjes die u hierboven ziet zijn ook uit te breiden met leuke activiteiten en opdrachten.

Wij organiseren piraten- en prinsessenfeesten, waarbij er opdrachten uitgevoerd mogen worden door de kinderen. Deze feestjes vinden plaats in het restaurant zelf en bij mooi weer eventueel ook buiten. Bij het piratenfeest wordt er een speurtocht gehouden naar een schatkist. Om de schatkist te kunnen vinden moeten de kinderen zich stap voor stap ontwikkelen tot piraat! Bij elke geslaagde opdracht krijgen ze een attribuut wat ze uiteindelijk tot echte piraat maakt! Bij het prinsessenfeest geldt hetzelfde principe alleen horen daar andere opdrachten bij die speciaal gemaakt zijn voor de nieuwe prinsessen. Bij elke geslaagde opdracht krijgen de kinderen een prinsessenattribuut en uiteindelijk worden zij de mooiste prinsessen van het land. Als alle opdrachten voltooid zijn krijgen de kinderen een prinsessendiploma die ze in de schatkist kunnen vinden. Belangrijk bij deze uitbreiding is dat de ouders de kinderen meehelpen om alles in goede te leiden, ook met het schminken hopen we op medewerking van de ouders. Wilt u buiten de openingstijden uw kinderfeest houden, neem dan eventjes contact met ons op, want wij denken graag met u mee.

Nieuw: Adventure Minigolf
Deze 18 holes Adventure Golfbaan ligt op het Streekpark Klein Oisterwijk en past uitstekend in de natuurlijke omgeving. Het parcours biedt uitdagende hindernissen tussen boomstronken, rotsen en water. Schitterend aangelegd met planten en bomen. Adventure Minigolf is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Streekpark Klein Oisterwijk ligt op ongeveer 500 meter van ons vandaan. Je kunt er te voet naartoe, maar kunt er ook met de auto parkeren.

Reserveren kan via:

Telefoonnummer: 013 521 32 80
Whatsapp: 06 292 311 31
Email: pannenkoekenhuis@de-ontdekking.com Let op! Wil je via de mail reserveren doe dit dan minimaal 48 uur van te voren. Is de reservering binnen 48 uur? Gelieve dan even te bellen of te Whatsappen.