Er zijn een aantal verschillende feestjes

feest groot feest super feest
Thema: schminken & verkleden
Thema: piraten speurtocht
Thema: prinsessen speurtocht
pannenkoek met poedersuiker of stroop
vuuwerkfontein voor de jarige
onbeperkt ranja
huur van themakleding
schminken
grote verrassing voor de jarige
verrassing voor de genodigden
uitnodigingskaarten
mini m&m’s op de pannenkoek ×
feest-ijsje ×
feestcake bij ontvangst × ×
snoepzak bij vertrek × ×
De prijzen van deze feestjes zijn:
leeftijd soort feestje feest groot feest super feest
3-10 jaar geen thema €7,75 €9,75 €11,50
3-10 jaar schminken & verkleden €9,25 €11,25 €13,00
4-10 jaar piraten speurtocht €11,25 €13,25 €15,00
4-10 jaar prinsessen speurtocht €11,25 €13,25 €15,00
U kunt dus kiezen wat voor soort feest u kiest (feest, groot feest, super feest) en wat voor soort thema u wilt (schminken & verkleden, piraten speurtocht, prinsessen speurtocht). Een feest vieren zonder thema is ook een optie.

 

Nieuwe uitbreiding: De piraten- en prinsessen speurtocht

De kinderfeestjes die u hierboven ziet zijn ook uit te breiden met leuke activiteiten en opdrachten.

Zo is er namelijk een piratenfeest en een prinsessenfeest, waarbij er opdrachten uitgevoerd mogen worden door de kinderen. Bij het piratenfeest wordt er een speurtocht gehouden naar een schatkist. Om de schatkist te kunnen vinden moeten de kinderen zich stap voor stap ontwikkelen tot piraat! Bij elke geslaagde opdracht krijgen ze een attribuut wat ze uiteindelijk tot echte piraat maakt! Het prinsessenfeest is hetzelfde principe alleen horen daar andere opdrachten bij die speciaal gemaakt zijn voor de nieuwe prinsessen. Bij elke geslaagde opdracht krijgen de kinderen een prinsessenattribuut en uiteindelijke worden zij de mooiste prinsessen van het land. Als alle opdrachten voltooid zijn krijgen de kinderen een prinsessendiploma die ze in de schatkist kunnen vinden. Belangrijk bij deze uitbreiding is dat de ouders de kinderen meehelpen om alles in goede te leiden. Wilt u buiten de openingstijden uw kinderfeest houden, neem dan eventjes contact met ons op, want wij denken graag met u mee.

Schminken en verkleden

Heb je wat te vieren, je verjaardag of iets anders, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Je kunt je verkleden als een stoere piraat of ridder. Of hou je meer van sprookjes? Dan hebben wij een mooi Oosterse Prinsessen jurkje of een heksenjurkje voor je. Bovendien hebben we een heel mooi disco-pakje voor een heus dansfeestje.
Het blijft niet alleen bij het verkleden, je wordt (als je dat wilt) ook nog geschminkt. Daarna kun je lekker spelen op de Jungle speelzolder of buiten op de trampolines, in het verkeersplein of op de speeltoestellen. Na het spelen, hebben we natuurlijk een overheerlijke pannenkoek voor je en voor al je vriendjes een leuke verrassing.

Reserveren kan via:

Telefoonnummer: 013 521 32 80
Whatsapp: 06 512 822 92
Email: pannenkoekenhuis@de-ontdekking.com